Håndtuftet Luksuriøs viskose

Urban Lake - 2018
160x230 cm

5 737 kr
10%
6 375 kr
Laveste pris siste 30 dager: 5 491 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Gratis retur

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Monica Martinez Sanchez

Monica Martinez Sanchez

Designer Spania Spania

Nika Martinez, en fotograf som ble overflatedesigner, ble forelsket i livligheten og fargen hun kunne sette inn i mønsterarbeid. Med inspirasjon som spenner fra vevde tekstiler og stammemotiver til art deco og til og med illustrasjon, streber Nika hele tiden etter å bringe glede og lykke til sine seere, samt lære nye teknikker og fremme sitt kunstneriske talent.

Tepper av Monica Martinez Sanchez

Urban Lake - 2018

ABSTRAKT MALERI INSPIRERT AV MIN BY OMGITT AV NATUR

Luksuriøs viskose  Luksuriøs viskose

Viskose er en kunstig fremstilt fiber basert på naturmaterialer som bomull eller cellulose. Materialet er meget mykt og glansfullt, noe som gjør at det ligner på silke. Det brukes ofte til å fremheve detaljer og gi den vakre glansen som man ellers bare finner i silketepper.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

OEKO-TEX®

Dette teppet er sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!

Anmeldelse av CarpetVista

4.7 av 5Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.