Hamadan
Opptil 40% Rabatt
Hamadan
-
Filtre valgt
loading
Side av 2
140 tepper
Hamadan – opptil <b>40%</b>

Hamadan – opptil 40%

Å tilføre hjemmet ditt arv og håndverk fungerer som basisnoten til en god parfyme – det tilfører soliditet, varme og substans. De lyse fargene og ull i god kvalitet gjør disse teppene til allsidige følgesvenner som varer, og fungerer like godt med skandinavisk stil som i en eklektisk eller moderne interiør.

Hvert teppe er som et unikt kunstverk, håndvevd av dyktige håndverkere i landsbyene i Irans Hamadan-region med bruk av tradisjonelle teknikker som har gått i arv i generasjoner. De er kjent for å være meget holdbare, slik at du slipper å tenke deg om før du plasserer dem i rom som brukes mye. De er klassiske tepper som passer perfekt inn i et moderne hjem.

Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.