Om bedriften

Rugvista – en ledende europeisk leverandør av tepper på nettet

Selskapet ble grunnlagt i 2005 og har siden da fokusert på å levere en problemfri nettbasert kjøpsopplevelse med fantastiske, tepper i høy kvalitet til gode priser.

I dag er vi Europas ledende teppeforhandler på nett, og vi har over 30 000 produkter fra tradisjonelle håndknyttede, orientalske tepper til trendy maskinvevde tepper.

CarpetVista er en del av Rugvista AB som driver to merker, dvs. CarpetVista og Rugvista.

Hovedkontoret ligger i Malmö, Sverige og ca. 75 personer jobber hos oss.

Besøk selskapets nettside på engelsk for å lære mer.

Utvalg av håndknyttede, tradisjonelle tepper

Vi har et ledende utvalg av nye, renoverte og håndknyttede, orientalske tepper som passer både tradisjonelle og moderne interørstiler. Se våre nye tepper.

Tepper i høy kvalitet til rimelige priser

Vi har mer enn 15 års erfaring med å kjøpe og produsere tepper i høy kvalitet. Vårt løfte er å tilby det mest ettertraktede utvalget til gode priser. Se vår liste over de mest populære.

Problemfri kjøpsopplevelse på nett

Vi gjør alt for at du skal være fornøyd med å kjøpe et teppe fra oss. Hvis du ikke er helt fornøyd av en eller annen grunn, vennligst kontakt oss.

Trygg e-handel

Vi samarbeider med velkjente partnere for å tilby sikre betalingsalternativer og har flere «trygg e-handel»-serifikater. Vi tilbyr også 100-dagers pengene tilbake-garanti. Lær mer.

Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.