Håndvevd

Trinny Teppe - Lysebrun
Innendørs / Utendørs
170x240 cm

2 933 kr
30%
4 189 kr
Laveste pris siste 30 dager: 2 933 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Gratis retur

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Trinny Teppe - Lysebrun-teppet fra India.

PET-garn Kelim-tepper er håndvevd av utbrukte og resirkulerte PET-flasker, det gir et materiale som gjør at teppet tåler fuktighet. Derfor passer disse teppene like godt ute som under spisebordet eller i stuen. Disse tosidige unike teppene har vakkert farger og elegant design. Hold teppet friskt og rent i lang tid med regelmessig støvsuging og lufting. Hvis det skulle oppstå et uhell, må du fjerne flekker med en lett fuktig klut med en gang.

Teppet er egnet for både innendørs og utendørs bruk. For best holdbarhet, la ikke teppet være fuktig over lengre tid uten å tørke det. På denne måten beskytter du både teppet og overflaten.

Gjenvunnet polyester  Gjenvunnet polyester

100 % polyester (PET) fra utslitte, men resirkulerte PET-flasker gir et materiale som er mykt og behagelig å gå på. PET-flasker som resirkuleres og omdannes til tekstilfibre, bidrar også til å redusere det totale forbruket av nye ressurser og beskytte miljøet.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!

Anmeldelse av CarpetVista

4.7 av 5Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.