Håndtuftet Holdbar ull

Feeling Handtufted Teppe - Burgunder rød
140x200 cm

3 643 kr
20%
4 553 kr
Laveste pris siste 30 dager: 3 643 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Gratis retur

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Giuli Sola

Giuli Sola

Designer Italia Italia

Giulia Sola ble født i Italia i januar 1980. Hennes lidenskap for visuell kunst styrte henne mot en utdanning i design, slik at hun kunne kombinere estetisk smak med teknologi.

Utdannet ved Politecnico di Milano en Design Industriel har Giulia hatt mulighet til å studere produktdesign i ett år ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

I løpet av studiene samarbeidet hun med et designbyrå (Sergio Brioschi Design: møbler, belysning, tilbehør, etc) i Milano før hun sluttet seg til et interiørdesign firma (Caputo & Associati: butikker, stands, leiligheter, osv) basert i London og Milano.

I 2006, takket være et tilskudd fra EU-kommisjonen, kom Giulia til å jobbe i Frankrike på seilskolen i Glénans. ,Hun spesialiserer seg på marinearkitektur med diplom fra ENSAN i Nantes og jobber som kunstnerisk leder for interiørdesign av yachter.
Etter å ha tilbrakt tid i Italia, Norge, Storbritannia og USA, bor Giulia nå i Nantes som designer for sitt selskap Giulia Sola Design.

Tepper av Giuli Sola

Feeling Handtufted

Fem teppevariasjoner for ulike opplevelser knyttet til naturlige temaer. Hvert teppe relaterer til et bestemt element: Vann, jord, tåke, is, sand, de visuelle, men også taktile og olfaktoriske inntrykkene for å nå en atmosfære, for å gjenskape et landskap eller et personlig minne.

Spesifikasjoner

Art.nr CVD21183
Knutetetthet ca 30 000 - 50 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse ≈ 15 mm
Opphav India
Lugg Ull
Ull er en naturlig tekstilfiber og et av de mest ettertraktede materialer til fremstilling av tepper. Ulltepper er meget varige og tåler svært godt slitasje som følge av daglig bruk. Ull har en naturlig smussavvisende egenskap og er enkel å holde ren. Den er dessuten flammebestandig og har en egen evne til å bevare formen, slik at teppeluven alltid reiser seg og gjenvinner sin opprinnelige form.
Renning Bomull
Produksjon Håndtuftet
Håndvevde tepper er laget for hånd med en "vevepistol" som skyver garnløkker gjennom en forhåndsvevd bakside. Håndknytteteknikk gjør det mulig å lage detaljerte mønstre
Størrelse 140x200
Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.

Feeling Handtufted Teppe - Burgunder rød-teppet fra India.

Håndtuftede tepper lages for hånd ved bruk av råmaterialer av høy kvalitet, men det brukes en spesiell "tuftepistol" for å skyve løkkene til garnet gjennom skrimmen (forhåndsvevet bakstykke), i stedet for å knyte knutene. Det siste stadiet i produksjonen involverer trimming av trådene til ønsket lengde, og dermed gjøre endene mykere. Teknikken tillater en rask og effektiv prosess og gir veveren mer frihet og mulighet til å skape detaljerte mønster og former, som ellers vil være begrenset i håndknyttede tepper. Sluttresultatet er et teppe av høy kvalitet som varer lenge, til en rimelig pris.

Holdbar ull  Holdbar ull

Ull er en naturlig tekstilfiber og et av de mest ettertraktede materialer til fremstilling av tepper. Ulltepper er meget varige og tåler svært godt slitasje som følge av daglig bruk. Ull har en naturlig smussavvisende egenskap og er enkel å holde ren. Den er dessuten flammebestandig og har en egen evne til å bevare formen, slik at teppeluven alltid reiser seg og gjenvinner sin opprinnelige form.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

OEKO-TEX®

Dette teppet er sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!

Anmeldelse av CarpetVista

4.7 av 5Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.