Håndtuftet Skimrende ull/viskose

City Pear Teppe - Terrakotta / Gul
160x230 cm

5 828 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Gratis retur

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Love Terins

Love Terins

Designer Norge Norge

Love Terins er en ung svensk kunstner basert i Oslo. Hun arbeider primært med storskala malerier, og utforsker hvordan kunst kan være både en visuell og kroppslig opplevelse. Med sin bruk av mønstre, former og fargekontraster oversetter hun denne opplevelsen til sine teppedesign.

Tepper av Love Terins

City Pear

Dette er et teppe hvor jeg gjerne vil leke med ulike høyder på luven og bruke ulike kvaliteter på garnet for å skape kontraster mellom skinnende og matte overflater.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

OEKO-TEX®

Dette teppet er sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!

Anmeldelse av CarpetVista

4.7 av 5


Inspirasjon


Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.