Håndtuftet Skimrende ull/viskose

Charcoal Teppe - Flerfarget
140x200 cm

3 866 kr
10%
4 295 kr
Laveste pris siste 30 dager: 3 866 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Gratis retur

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Eden den Hertog

Eden den Hertog

Designer Nederland Nederland

Jeg er en amatør 16 år gammel kunstner fra Nederland, som elsker grafisk design og digital kunst. I tillegg til skolen bruker jeg mye tid på kunst. Som ung er jeg bekymret for miljøet og hva som vil skje i fremtiden. Fossile brensler vil forsvinne, men hva skal vi bruke i stedet? Mange spørsmål til den kommende generasjonen.

Tepper av Eden den Hertog

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

OEKO-TEX®

Dette teppet er sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!

Anmeldelse av CarpetVista

4.7 av 5Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.