Super-stop Teppetilbehør
240x340 cm

795 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Spesifikasjoner

Art.nr CVD13523
Points per sqm 0
Tykkelse ≈ 1 mm
Størrelse 240x340

Super-stop Teppetilbehør

2-3 mm tykt sklisikkert underlag som er laget som et gitter med et mykt lateks-belegg. Spesielt egnet for glatte tregulv, fliser eller steingulv, også de med gulvvarme. Et sklisikkert underlag holder teppet på plass og gir økt komfort. Når det sklisikre underlaget blir litt støvete og grepet ikke er så bra, kan du vaske det i en maskin på 30 grader, og det blir som nytt. Det sklisikre underlaget kan enkelt kuttes til ønsket størrelse.

Teppet på bildet illustrerer bare hvordan sklisikringen er plassert under et teppe og er ikke inkludert i prisen.

Se et filmklipp om Superstop

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.