Ikke gå glipp av Cyber Week-tilbud – opptil 60% rabatt!

Flekkfjerner
10x10 cm

214 kr

Spesifikasjoner

Art.nr CVSR1
Points per sqm 0
Størrelse 10x10

Flekkfjerner

En skånsom, men effektiv flekkfjerner som består av aktive stoffer av planteopprinnelse. CarpetVista flekkfjerner fjerner effektivt flekker av fett, juice, cola, kaffe, rødvin, te, ketchup, gress, mat, sot, rust tyggegummi, blekk, osv. Fremgangsmåten er enkel. Du sprayer simpelthen flekken og lar produktet ta seg av resten. Væsken kapsler inn smusset, som tørker og danner små krystaller som deretter kan støvsuges bort.

CarpetVista flekkfjerner er både fibervennlig og luktfri, og inneholder ingen løsemidler eller syntetiske kjemikalier. Den er egnet for alle tepper med syntetiske og naturlige fibre, både hånd- og maskinlagde, men anbefales ikke for bruk på sisaltepper. Produktet kan også brukes på andre tekstiler, møbler, bilseter, osv.

For beste resultat er det viktig å reagere så raskt som mulig. Hvis uhellet er ute, er det lurt å ha flekkfjerneren for hånden slik at du kan gå løs på flekken med en gang. Den er både et rimeligere og mer praktisk alternativ til å måtte dra med seg hele teppet til et tepperenseri.

Innhold (ml): 250

Last ned bruksanvisning til CarpetVista flekkfjerner

Last ned sikkerhetsdatabladet for CarpetVista flekkfjerner

Se et filmklipp om Stain Remover

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.