Anti Slip, Non-woven Teppetilbehør
80x150 cm

135 kr
(Inklusiv mva)

Rask levering: 3 - 6 virkedager

Spesifikasjoner

Art.nr CVD24962
Points per sqm 0
Tykkelse ≈ 3 mm
Størrelse 80x150

Anti Slip, Non-woven Teppetilbehør

2-3 mm tykt sklisikkert teppe som passer til alle tepper som har en tendens til å skli på gulvet. Sklisikkert underlag beskytter både gulvet, holder teppet på plass og gir en mer behagelig måte å gå på. Vårt sklisikre teppe fungerer på alle gulvtyper, også de med gulvvarme. Det sklisikre underlaget kan enkelt kuttes til ønsket størrelse, og du kan også kombinere flere for å dekke et større område ved behov. Maskinvaskes på 30 grader.

Teppet på bildet illustrerer bare hvordan sklisikringen er plassert under et teppe og er ikke inkludert i prisen.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.