Vi fant ingenting. Men ikke gi opp, vi har over 43000 flotte tepper. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter.
Moud teppe AXVZZZL459

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Unikt
Håndknyttet

Dette produktet er på salg:
Art.nr AXVZZZL459
Knutetetthet ca 250 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse, ca 10 mm
Alder Gammel 20-50 år
Opphav Persia / Iran
Lugg Ull/Silke
Renning Bomull
Produksjon Håndknyttet
Avansert vevingsteknikk med spesialiserte håndverkere knytter knuter for å danne bunker enten ved å kutte hver enkelt knute eller en hel rekke knuter. Håndknytting tar tid og gir også mulighet for intrikate mønstre.
Også kjent som Mud
Størrelse 244x325

Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.

Butikkpris
56 918 kr


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål om teppet. Vi hjelper deg gjerne.

32 157 kr - 30% =

22 510 krTilbud