La vår interiørarkitekt hjelpe deg å velge riktig teppe!

Vi har utvidet vår kundeservice med en profesjonell interiørarkitekt som står til din disposisjon. Alt du behøver å gjøre er å svare på et par enkle spørsmål, og sende oss et bilde av rommet der du ønsker å ha et teppe.

Vi velger ut et antall tepper som passer, og sender en oppsummering til din e-postadresse. Tjenesten er gratis, og du forplikter deg ikke til å kjøpe noe. Our Interior Designer will answer your submitted request in either English or Swedish depending on what is suitable for you.

Velg bilde

Slipp filer her eller klikk for å laste opp.
x meter

For at du skal få riktig størrelse på teppet er det viktig at vi vet hvor stort rommet ditt er. Det kan være vanskelig å bedømme rommets størrelse ut fra et bilde.

Du må angi en gyldig e-postadresse.

Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.