Tepper for kontor

Det rette teppet kan utgjøre forskjellen og ha en stor påvirkning på inntrykket kundene og besøkende får når de besøker kontoret ditt. Vi har tepper som egner seg for resepsjonsområder med stor trafikk, samt tepper for konferanserom og kontorlokaler. Siden tepper absorberer lyd godt, fungerer de spesielt godt i åpne kontorlandskap. Bla gjennom bildene av tepper i ulike kontormiljøer for å finne inspirasjon. Uavhengig av type kontor eller lokale finner du alt fra eksklusive persiske silketepper til sterke, flotte og fargerike Patchwork-tepper.

Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.