Rugvista Designkonkurranse!

FINALISTENE 2021 - STEM og VINN

Sommerdag av Ulla Erup

Danmark

Danmark

Summer day:
The colours of the design depict the colours of a beautiful, bright summer day in Greenland: the sea, the ice, the sky.
Farverne i mit design viser de mange farver, man ser på en skøn sommerdag i Grønland: himlen, havet og isen.

Om Ulla Erup

I am Danish but I have lived in Greenland for a great part of my life. And it is here in the magnificent nature of Greenland I find the inspiration for my paintings: The many colours of the sky, the sea and the ice and the many fantastic shapes and colours you see in the rocks and mountain sides. I primarily paint water colours and oil.
Jeg er dansker men har boet en stor del af mit liv i Grønland,og det er her i den grønlandske natur jeg finder inspiration til mine billeder: de mange stærke farver i himlen, isen og havet og de mange fantastiske former og farver i fjeldsider og klipper. Jeg maler først og fremmest akvarel og olie.

Få 15% rabatt

Registrer deg nå og få 15% i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.