Vi fant ingenting. Men ikke gi opp, vi har over 44000 flotte tepper. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter.

Yazd

Yazd teppe AXVZZZL814

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Unikt
Håndknyttet

Dette produktet er på salg:
Art.nr AXVZZZL814
Knutetetthet ca 160 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse, ca 10 mm
Alder Gammel 20-50 år
Opphav Persia / Iran
Lugg Ull
Renning Bomull
Produksjon Håndknyttet
Avansert vevingsteknikk med spesialiserte håndverkere knytter knuter for å danne bunker enten ved å kutte hver enkelt knute eller en hel rekke knuter. Håndknytting tar tid og gir også mulighet for intrikate mønstre.
Også kjent som Jazd
Størrelse 295x386

Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.

Butikkpris
58 672 kr


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål om teppet. Vi hjelper deg gjerne.

34 513 kr - 31% =

23 783 krTilbud