Vi fant ingenting. Men ikke gi opp, vi har over 36000 flotte tepper. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter.

204x308 cm

Unikt Håndknyttet Skimrende ull/viskose
Nain Indisk teppe LEJ15
Vis teppet i rommet ditt
15 153 
25%
20 204 
Butikkpris: 29 262 
Spesifikasjoner
Art.nr LEJ15
Knutetetthet ca 160 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse ≈ 11 mm
Alder Nåtids 0-20 år (ikke brukt)
Opphav India
Lugg Ull & Viskose (kunstsilke)
Renning Bomull
Produksjon Håndknyttet
Avansert vevingsteknikk med spesialiserte håndverkere knytter knuter for å danne bunker enten ved å kutte hver enkelt knute eller en hel rekke knuter. Håndknytting tar tid og gir også mulighet for intrikate mønstre.
Størrelse 204x308

Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål om teppet. Vi hjelper deg gjerne.Tilbud