Vi fant ingenting. Men ikke gi opp, vi har over 43000 flotte tepper. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter.

Handloom fringes - Dyb Petrol

Handloom fringes - Dyb Petrol teppe CVD19123

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Størrelse:

0

Art.nr CVD19123
Knutetetthet ca 90 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse, ca 12 mm
Opphav India
Lugg Ull
Renning Kunstsilke
Produksjon Handloom
Manuell håndverksteknikk ved hjelp av spesielle vev som gjør arbeidet raskere enn tradisjonell håndknytting. Håndløkke-vevingsteknikk tillater ikke avanserte mønstre.
Størrelse 80x300

Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.Har du spørsmål?

Ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål om teppet. Vi hjelper deg gjerne.Tilbud