10 % EKSTRA rabatt på ALLE produkter inkludert rabatterte varer! Kode: SAVE10

Håndtuftet Luksuriøs viskose

Dovetail - 2018
160x230 cm

4 553 kr
20%
5 692 kr
Laveste pris siste 30 dager: 4 553 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Francesca Vedovato

Francesca Vedovato

Designer Storbritannia Storbritannia

Jeg er en 23 år gammel grafisk designer med et nysgjerrig og drømmende sinn. Jeg er fra Italia, men er for tiden basert i London, hvor jeg jobber for et lite studio. Jeg er fascinert av kunst, farger, former og håndlagde prosjekter.
Jeg tror på kraften i detaljer og på den smarte utøvelsen.
For meg er et godt design født av disse verdiene

Tepper av Francesca Vedovato

Dovetail - 2018

Dovetail er et avslappende uttyrykk av former og sammensetninger, der jeg lekte med former, farger og deres forbindelser.
Noen ganger er design, som i dette tilfellet, en ren gledeshandling
for øynene, for sinnet, for hjertet.

Luksuriøs viskose  Luksuriøs viskose

Viskose er en kunstig fremstilt fiber basert på naturmaterialer som bomull eller cellulose. Materialet er meget mykt og glansfullt, noe som gjør at det ligner på silke. Det brukes ofte til å fremheve detaljer og gi den vakre glansen som man ellers bare finner i silketepper.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!
Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.