Ikke gå glipp av Cyber Week-tilbud – opptil 60% rabatt!

Håndtuftet Luksuriøs viskose

Catalpa - Grønn
200x300 cm

10 800 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Aneta Doległo

Aneta Doległo

Designer Polen Polen

I am an interior designer educated in Academy of Fine Arts in Cracow. In my projects I look for timeless design with personal expression. I belive that well designed spaces can improve our lives.

Tepper av Aneta Doległo

Luksuriøs viskose  Luksuriøs viskose

Viskose er en kunstig fremstilt fiber basert på naturmaterialer som bomull eller cellulose. Materialet er meget mykt og glansfullt, noe som gjør at det ligner på silke. Det brukes ofte til å fremheve detaljer og gi den vakre glansen som man ellers bare finner i silketepper.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!
Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.